Власник продавав квартиру 2 роки. Ми продали за 1 місяць

Власник продавав квартиру 2 роки.

З такою проблемою звертається кожний третій продавець нерухомості.

Звернулась до нас сім’я. Вже другий рік продають самі, а продати не можуть.

В Ріелт Бюро є чіткий алгоритм дій в таких випадках.

Насамперед я зробила аналіз ринку, продзвонила аналоги квартир у цьому районі та зробила оцінку. Результат показав, що  квартира просто зависла, покупці на неї дивилися, як на підозрілу. Довго на ринку – значить щось не в порядку.

Я під’їхала до господарів, уклала договір та почала діяти. Потрібно було терміново реабілітувати репутацію квартири.

Насамперед я вивчила місцезнаходження квартири, район мені був не знайомим, околиця Києва. Визначила портрет можливого покупця та прописала план продажу квартири. Було зроблено нові якісні фото. 

Дзвінків було небагато. І це нормально. Район межував з областю, від метро 20 хвилин їхати автобусом, основний конкурент – за 300 м житловий комплекс закритого типу.

Район на любителя.  Я розуміла, наш покупець живе поряд. І тоді я запустила відкриту рекламу ай-стоперів.

Зателефонував мені молодий чоловік 35 років та попросився  на перегляд. Зустрілися біля під’їзду, дивлюся, він стоїть у домашніх капцях. Здивувалася, але промовчала. На перегляді з’ясувалося, що хлопець живе у цьому будинку поверхом вище. Вони довго знімають квартиру і про купівлю квартири тільки мріяли. І раптом на зупинці побачили рекламу квартири. Квартира дуже їм підходила, оскільки була в новому будинку, але дешевша, ніж продавалися квартири в сусідньому житловому комплексі.

Рішення було швидким: досить знімати – треба купити своє особисте житло.

Ось так, живучи в одному під’їзді, власник продавав квартиру, а покупці не знали про це. І лише досвідчений ріелтор розуміла, що покупець живе поряд. Квартира продалась за 1 місяць, хоча раніше продавалася 2 роки.

Професійний продаж нерухомості в руках досвідченого ріелтора завжди призводить до результату!

Квартира не продається- телефонуйте професійному  рієлтору. Ми зробимо аудит та проконсультуємо.

З повагою, Любов Мазніченко.

@2007р.