Квартира продалась швидко- ми просто замінили фото

Квартира продалась швидко. Як ми це зробили?

Квартира продавалася понад рік. Після звернення до Ріелта Бюро було продано за 1 місяць.

Ми вирішили змінити позиціонування квартири.

Характеристики квартири були такі:

Квартира 47 кв.м у будинку 2008 р.п., місце розташування в приватному секторі, за 200 м від основної інфраструктури Вишневого.

Квартира з 10-річним ремонтом, вимагала косметики.

Фотографії були зроблені господаркою і виставлені в рекламі трьома ріелторами.

Ми почали аналізувати, чому квартира не продається. Хороший метраж, ціна на ринку, документи в порядку.

Дивлячись на фото господині, ми розуміли, що квартира виглядає зовсім не так, як у натурі. На її фото стелі здавалися низькими. Зелений колір кухні – депресивним, затемнений фон – робив квартиру темною.

Фото змінили перебіг продажу. Багато покупців вирішили, що на ринку з’явилася нова пропозиція та виявили до квартири інтерес.

У квартирі було зроблено прибирання, пофарбовано одну стіну на кухні в бежевий колір та внесено декоративні рішення.

Мінус приватного сектору перетворили на великий плюс – тиша, свіже повітря, закрита територія, своє паркування для машин.

За 2 тижні 8 переглядів, 4 пропозиції на 2 тисячі нижче за виставлену ціну. Однак після переговорів одні з покупців підняли свої пропозиції до рекламної ціни.

Що важливо, ми продовжували працювати з ріелторами, які раніше виставляли квартиру в рекламу. Адже нашу комісію платила власниця, а їх – покупець. І, приходячи на перегляд, вони дивувалися, як змінилася квартира. Виглядала зовсім інакше після наших рекомендацій власникам.

І останньою вишнею було оформлення угоди. Покупці дуже переживали. Це була їхня перша покупка. У них не було свого ріелтора, атмосфера спокою, доброзичливості, можливості зосередитись, поставити необхідні питання, надала їм впевненості та надійності. Йшли вони з подячними словами нотаріусу та агентству.

Ось такі у нас цікаві угоди, де завдяки маркетингу змінюємо хід продажів. Та квартира продалась швидко.

Професійні продажі в Ріелт Бюро з Любов Мазниченко.

@2007р.