Обмін однокімнатної на трикімнатну за 3 місяці

Обмін однокімнатної на трикімнатну за 3 місяці.

До нас звернулась сім’я з 3 чоловік. Довгий час вони жили в 1 кімнатній квартирі на Нікольській Слободці. В кімнаті 2 диван та ліжко. Але у дорослого сина не було своєї кімнати. Двадцять років  сім’я мріяла про обмін. Та грошей не хватало на доплату. А тут син пішов на роботу і трохи накопичили.

Нам була поставлена задача продати 1 кімнатну та купити 2 кімнатну квартиру.

Покупця знайшли за місяць. Взяли завдаток. А от пошук квартири для купівлі зайняв більший час.

Спочатку почали дивитись той же район, бо звикли до Лівобережної. Але достойних варіантів 2 кімнатних на нашу доплату не було. Ми перейшли на перегляди до Харківського масиву. А тут і вибір більший, ще й 3 кімнатні почали розглядати.

Одна квартира сподобалась, ціна була солодка. Та щось в ній було не так. Пішли до сусідів, а там з’ясувалось, що власник алкоголік, хлопці продають за довіреністю. Ми відмовились від цього варіанту. Мої клієнти спочатку зажурились. Розташування квартири дуже сподобалось. Але згодом знайшли гарний варіант 3 кімнатної квартири на вул. Вербицького. І відразу дали завдаток.

Обмін однокімнатної на трикімнатну робили в один день у нотаріуса. Продали та купили. Ще й ключі відразу отримали від 3 кімнатної. То сімя змогла ще й невелику косметику зробити перед переїздом.

В цій співпраці головне була довіра. Наша агенція взяла на себе всю організацію угоди, знайшла найкращий з можливих варіантів, юридично перевірила квартиру на ризики та провела угоду одночасно, де клієнти від нотаріуса вийшли власниками з ключами від квартири.

@2007р.